Szolgáltatásaink

Szemvizsgálat


Minden új szemüveg készítés előtt, feltétlenül javasoljuk, hogy ellenőriztesse látását a legtökéletesebb szemüveg elkészítésének érdekében. A szemvizsgálatot üzletünkben szakképzett optometrista kontaktológusok végzik. A vizsgálat áll egy objektív (computeres) és egy szubjektív vizsgálati részből! Általában évente érdemes kontrollvizsgálatot végeztetni, hogy az adott szemüveg megfelelő-e még a viselője számára.Kontaktlencsevizsgálat

Kontaktlencse vizsgálatot üzletünkben szakképzet kontaktológusok végzik közel 40 éves szakmai tapasztalattal. Mindenki számára a legtökéletesebben illeszkedő legkényelmesebb kontaktlencse illesztése az elsődleges szempont. Általában félévente érdemes kontrollvizsgálatot végeztetni a szem állapotának ellenőrzése miatt.

Szemüveg készítés/javítás

Üzletünkben nagy szakmai tapasztalattal a kor elvárásainak megfelelően a legkorszerűbb műhelyfelszerelésekkel készítjük a szemüvegeket mindenki számára. Legyen az egy egyszerű egyfókuszú olvasó vagy egy személyre szabott multifokális szemüveg. Szemüvegek javítását akár azonnal is elvégezzük, ha lehetőségünk van rá, de a legbonyolultabb javításokat is pár nap alatt tudjuk vállalni.